06:52
48 dagen geleden
88 weergaven

In deze video nemen we je mee op een onvergetelijke reis naar het betoverende Albufera-gebied in het prachtige Valencia. Niet te verwarren met Albufeira in Portugal.

Verken samen met ons het adembenemende Albufera, een natuurlijk paradijs doordrenkt van geschiedenis en culturele tradities. Te midden van uitgestrekte rijstvelden heeft de wereldberoemde Valenciaanse paellatraditie hier zijn wortels. Laat je betoveren door de unieke charme van dit natuurpark terwijl we je meenemen langs schilderachtige routes en je laten genieten van de rustige pracht van deze verborgen schat.

Tijdens onze reis hebben we de kans gehad om te spreken met de lokale expert Jaume, wiens passie voor het gebied duidelijk naar voren komt. We ontmoetten Jaume in het pittoreske dorpje Saler, gelegen in het hart van Albufera. Hier runt hij al 10 jaar een een ecotoeristisch bedrijf. Jaume neemt ons mee in de diepte van deze prachtige omgeving. Zijn verhalen en kennis hebben ons betoverd en ons een dieper inzicht gegeven in de magie van Albufera.

Als je binnenkort Valencia bezoekt, hebben we een geweldige tip voor jou: huur een fiets en maak een onvergetelijke tocht naar dit adembenemende gebied. Om de warmte voor te blijven en ten volle te genieten van je fietsavontuur, raden we je aan om vroeg te vertrekken. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de omgeving te verkennen, dit is een ervaring die je niet wilt missen.

Met dank aan:

  • Anthony Gosseye - Drone beelden
  • Ajuntament de València - voor haar informatie

Gerelateerd