06:48
53 dagen geleden
59 weergaven

In deze laatste aflevering van "Fietsavontuur langs de Loire" volgen we Henk en Tommie terwijl ze de laatste etappe van hun betoverende reis langs de Loire afleggen. Na vele dagen vol avontuur en ontdekkingen hebben ze hun laatste overnachting gepland in het charmante Paimbœuf. Van daaruit fietsen ze via 'de grote brug' naar Saint-Nazaire, waar ze de trein zullen nemen om terug te keren naar hun auto.

Tijdens deze onvergetelijke reis hebben Henk en Tommie in totaal bijna 800 kilometer afgelegd, en elke kilometer was de moeite waard. De route leidde hen door een prachtig landschap met schilderachtige, oude en authentieke stadjes, waar de geschiedenis van de Loire-vallei voelbaar is. De smalle, kronkelende straatjes leidden hen langs prachtige kastelen en majestueuze kathedralen. Onderweg trotseren ze ook steile weggetjes, wat een uitdaging vormt in de warmte van wel 30 graden Celsius. Om ten volle te genieten van deze laatste dag, nemen ze het rustig aan en laten ze de schoonheid van de omgeving op zich inwerken.

Terugkijkend op hun reis zijn Henk en Tommie vervuld van vreugde en voldoening. Ze hebben genoten van de gastvrijheid van de lokale bevolking in de kleine dorpjes, die hen hartelijk hebben ontvangen. De prachtige kastelen en kathedralen die ze hebben bewonderd, hebben een blijvende indruk op hen achtergelaten.

Gerelateerd