05:15
59 dagen geleden
106 weergaven

In deze aflevering van "Fietsavontuur langs de Loire" sluiten we aan op de 3e etappe van Henk en Tommie's fietstocht door Frankrijk. Vandaag zetten ze hun avontuur voort richting Orléans. Het weer is fantastisch en ze voelen zich nog steeds in topvorm. Samen gaan ze op verkenningstocht door Orléans, een betoverende stad met schilderachtige oude straatjes en een adembenemende kathedraal.

Terwijl Henk en Tommie de pittoreske straten van Orléans verkennen, nemen ze de tijd om te genieten van de charme van de stad en de rijke geschiedenis die erdoorheen sijpelt. De majestueuze kathedraal, met zijn indrukwekkende architectuur, maakt een diepe indruk op hen. Het is een perfecte plek voor een moment van bezinning voordat ze hun reis voortzetten.

De volgende dag beginnen ze aan het volgende deel van hun tocht. Helaas voelt Henk zich niet helemaal in topvorm, maar vastbesloten om door te zetten, neemt hij wat ibuprofen om zijn ongemak te verlichten. Met de steun van Tommie gaan ze weer op de fiets en zetten ze vastberaden koers naar het eindpunt van de Loire.

Wat staat hen te wachten in de volgende aflevering, wanneer ze eindelijk het eindpunt van hun reis bereiken? Zal Henk volledig herstellen richting het eind van hun reis? Ontdek het in de volgende spannende aflevering van "Fietsavontuur langs de Loire". Blijf kijken en geniet van de reis met Henk en Tommie, terwijl ze hun grenzen verleggen en de prachtige Loire-vallei verkennen op twee wielen.

Gerelateerd