03:33
2 maanden geleden
107 weergaven

Welkom terug bij 24BicycleTV voor Aflevering 2 van het spannende fietsavontuur van Henk en zijn vriendin Tommie langs de prachtige Loire-route in Frankrijk.

In deze aflevering vervolgen Henk en Tommie hun reis en zijn ze op weg naar het betoverende Sully sur Loire. De vooruitzichten zijn geweldig, met heerlijk weer en een flinke dosis enthousiasme voor wat hen te wachten staat.

De tocht naar Sully sur Loire brengt hen langs schitterende kastelen, die de omgeving een magisch gevoel geven. Je zult versteld staan van de majestueuze uitstraling van deze historische bouwwerken langs de Loire.

Onderweg genieten Henk en Tommie van de charme van kleine weggetjes, omringd door de schoonheid van de natuur. Ze komen langs oude kanalen met schilderachtige sluisjes en bruggetjes, die je het gevoel geven dat je terug in de tijd reist.

En laten we de prachtige huizen niet vergeten die ze tegenkomen. De traditionele architectuur van de regio voegt nog meer charme toe aan hun fietstocht.

Natuurlijk maken ze af en toe een tussenstop om te ontspannen en te genieten van een lekker koud colaatje. Niets is verfrissender dan een drankje na een heerlijke fietstocht langs de Loire.

De bestemming van deze aflevering is Orléans, en de opwinding groeit naarmate ze dichterbij komen. Orléans staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, en Henk en Tommie kunnen niet wachten om de stad te verkennen.

Gerelateerd