02:48
2 maanden geleden
165 weergaven

Maak je klaar voor een avontuurlijke fietstocht langs de prachtige Loire-route in Frankrijk, samen met Henk en zijn vriendin Tommie. Dit is Aflevering 1 van hun onvergetelijke fietsvakantie. In deze aflevering beginnen Henk en Tommie hun fietstocht langs de Loire-route. Ze zijn super enthousiast om te ontdekken wat deze mooie regio te bieden heeft. Hun eerste stop is bij Café Vélo, waar ze even pauzeren en hun eerste verslag delen.

Terwijl ze langs de oevers van de indrukwekkende Loire fietsen, komen Henk en Tommie oude bruggen tegen die al heel lang meegaan. Je zult versteld staan van de combinatie van prachtige natuur en de oude charme van deze bruggen. Onderweg komen ze ook mooie dorpjes tegen met schattige kerkjes die het landschap sieren. Prachtige smalle straatjes en idyllische plekjes. Mis deze eerste aflevering van het fietsavontuur langs de Loire-route niet. Ga samen met Henk en Tommie op ontdekkingsreis over oude bruggen en door mooie dorpjes. Ontdek de combinatie van geschiedenis, natuur en cultuur in deze prachtige regio.

Blijf op de hoogte voor de volgende afleveringen, waarin Henk en Tommie je meer mooie plekken en ervaringen langs de Loire-route zullen laten zien.

Gerelateerd