11:44
2 maanden geleden
109 weergaven

Dit is de eventrapportage van Touren tegen Kanker: L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides, gepresenteerd door Jacoline Peek! ! In deze meeslepende video nemen we je mee terug naar het onvergetelijke fietsevenement dat plaatsvond op zaterdag 1 juli 2023. Samen hebben we ons ingezet om belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC Kanker Instituut.

De dag begon vol energie en opwinding, waar deelnemers zich verzamelden om de uitdaging aan te gaan. De fietsers werden aangemoedigd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Samen met vrienden, familie en collega's fietsten ze in een prachtige omgeving, genietend van de zes unieke routes die waren uitgestippeld.

Het evenement bood voor ieder wat wils, met afstanden variërend van 25 tot 130 km. De Family Rides namen de deelnemers mee langs betoverende plekken rond Rotterdam, terwijl de Tour Rides hen uitdaagden met routes door diverse landschappen. Voor degenen die een extra uitdaging wilden, was er de Peloton Ride, waar deelnemers zonder onderbrekingen over speciale wegen fietsten.

Gerelateerd