14:08
2 maanden geleden
125 weergaven

In deze boeiende nieuwe video van 24Bicycletv neemt Anne je mee naar de onvergetelijke wieleravond in SCHUNCK. Tijdens deze bijzondere avond heeft ze niet alleen genoten van de inspirerende presentatie, maar heeft ze ook de kans gehad om enkele gasten persoonlijk te spreken.

Dick Gebuys en zijn gewaardeerde side-kick Raymond Kerckhoffs waren de gastheren van de avond, waarbij de passie voor wielrennen centraal stond. Raymond Kerckhoffs, een naam die klinkt als een klok in de wielerwereld, heeft zijn sporen verdiend als sportfotograaf, verslaggever voor De Telegraaf en succesvol auteur van boeken over wielrennen. Hij is tevens de trotse eigenaar van wielerflits.nl en het inspirerende tijdschrift Ride.

Naast het bijwonen van de presentatie, heeft Anne de gelegenheid gehad om enkele gasten persoonlijk te spreken. Ze heeft inspirerende gesprekken gevoerd met bekende namen zoals oud-wielrenner en huidige coach Rob Ruijgh, ervaren trainer Louis Delahaije, voormalig wielrenner Marc Lotz, PR-man van Team DSM Bennie Ceulen, Jesse Linssen, de organisator van het populaire evenement 'Limburgs Mooiste', en Milan van Wersch, de manager van Limburg Cycling. Deze één-op-één interacties hebben haar inzichten en perspectieven op het gebied van wielrennen verrijkt.

Anne is enthousiast om haar ervaringen met jullie te delen in deze video. Mis deze kans niet om de wielerwereld van dichtbij te ervaren. Bekijk de nieuwste video van 24Bicycletv, waarin Anne niet alleen de presentatie met Dick Gebuys en Raymond Kerckhoffs deelt, maar ook haar persoonlijke gesprekken met de gasten.

Gerelateerd