05:38
3 maanden geleden
119 weergaven

We nemen je weer mee op een onvergetelijke reis met Henk Kamphuis en zijn vriendin Tommie terwijl ze de adembenemende Tour de Sancy-fietsroute verkennen.

Bereid je voor op prachtige landschappen, zinderende bergpassen en bochtige wegen terwijl Henk en Tommie de uitdaging aangaan om de Tour de Sancy te trotseren. Van pittoreske dorpjes tot majestueuze bergtoppen, deze fietsvakantie staat bol van avontuur en plezier!

Tijdens de reis delen Henk en Tommie hun fietsvakantie. Ze delen ze hun persoonlijke ervaringen en hoogtepunten, en laten ze je zien hoe fietsen niet alleen een geweldige manier is om te reizen, maar ook om een sterke band op te bouwen met je reisgenoot. Of je nu een fervent fietser bent of gewoonweg van prachtige landschappen houdt, laat je inspireren door het enthousiasme en de energie van Henk en Tommie terwijl ze samen nieuwe herinneringen creëren.

In deze aflevering delen Henk en Tommie een fascinerende bestemming met jullie, de prachtige Puy de Dôme. Een imposante lavakoepel en een van de jongste vulkanen in het betoverende Centraal Massief in Auvergne, Frankrijk. Met een indrukwekkende hoogte van 1464 meter, behoort deze vulkaan tot de beroemde Chaîne des Puys. Wist je dat de Romeinen hier zelfs een tempel ter ere van Mercurius hebben gebouwd? Helaas hebben Henk en Tommie niet de hele omgeving kunnen verkennen door het slechte weer, maar zij gaan zeker binnenkort terug!

Gerelateerd